dinsdag 29 juli 2008

Zondag 27 juli


Vertrokken van Cape Coral naar Kissimmee. Toen we vanochtend wakker werden regende het volop. Op ons gemakske de rest van de spullen gepakt en toen we om 11 uur vertrokken stond de zon weer hoog aan de hemel en was het al weer zo'n 35 graden. Oeioei, Arjo heeft een gaatje in de zitting van de auto gebrand met zijn shaggie en je mocht niet eens roken in de auto. Dat gaat knaken kosten. We waren rond 3 uur bij ons nieuwe huis. Je kan hier binnen wel verstoppertje spelen zo groot is het hier en boven lopen de slaap en badkamers in elkaar over.

Ieder zijn eigen kamer uitgekozen en de koffers weer uitgepakt. Het huis is van binnen supergroot maar de tuin en het zwembad halen het bij lange na niet met Cape Coral. We missen het water erachter. Er zitten ook veel mieren ( hebben inmiddels al flink gespoten). Even de jacuzzi gevoeld maar die is wel erg warm en het is al zo heet. Nog even uitzoeken of dat wat minder warm kan. Toen naar downtown disney gereden, op weg naar het Rainforest cafe. Toen we een parkeerplaats gevonden hadden begon het toch te hozen.

We hebben zo'n kwartier in de auto zitten wachten totdat het wat minder zou worden maar dat was niet het geval en aangezien we om 19 uur besproken hadden zat er niks anders op dan onze meegebrachte regenponcho's aan te trekken en ons in het noodweer te begeven. Alleen waren het kindermaatjes Arjo en ik waren tot op onze onderbroek nat. Het RAINforest werd zo wel heel letterlijk genomen.

In het rainforestcafe aangekomen hebben we nog een uur moeten wachten voordat we eindelijk een tafeltje hadden. Dit kwam omdat iedereen bleef zitten omdat het zo'n noodweer was buiten. Ik had het wel wat beter georganiseerd verwacht, het verliep nu allemaal niet zo soepeltjes. We kregen een tafel bij "hoe kan het ook anders" de apen.

Die kwamen om de zoveel tijd tot leven. Na ieder half uur kwam er onweer en gingen de lichten uit.
De jongens kregen hun drinken in een groot glas met lichtjes in de bodem die ze mee naar huis mochten nemen.

Geen opmerkingen: