dinsdag 15 juli 2008

De grote dag

Vandaag is het dan zover, de reis kan beginnen!!!

Arjo en ik hebben natuurlijk weer veel te weinig geslapen en als eerste vroege vogel stond Maikel natuurlijk om 8 uur al klaarwakker aan m'n bed.

Zondag Kieleke al naar ons Esther gebracht en de meiden waren helemaal blij met hun tijdelijke valkparkiet.
En gisteren was het tijd om onze Shaggie naar het dierenpension 't Heike in Heesch te brengen.De kinderen en ik mochten nog even meelopen naar het hok maar voor we goed en wel nog een knuffel konden geven was ie al naar de speelweide buiten waar de honden met elkaar kunnen ravotten en door de bossen kunnen lopen, kuilen graven en in water kunnen deddelen. Wel fijn om je hond ergens onder te kunnen brengen waar hij niet de hele dag in een kooi hoeft te zitten maar lekker hond met de andere honden kan zijn. Ik durf er alleen nog niet zo goed over na te denken hoe ( vies ) we hem weer kunnen ophalen. Daar zal wel gelijk een bad en uren kammen aan vast zitten... Maar ja, als ze het maar naar d'r zin heeft. Volgende week komen Boemus en Brenda van Lizeth ook daarheen.

Vanmorgen nog een laatste wasje in de droger gedaan. En om 12 uur komt ons pa ons halen om ons naar schiphol te brengen. We zijn er klaar voor!!!

1 opmerking:

Robert-Jan en Yvonne zei

Hele goede reis, wsl zijn jullie inmiddels geland !