zaterdag 26 juli 2008

Vrijdag 25 juli



Het einde van de 1 1/2 week hier aan de golf van mexico is in zicht en daarom zijn we vandaag nog maar eens naar Sanibel island geweest.
Vanmorgen eerst nog maar eens lekker in ons zwembad gepoedeld en vanmiddag naar Sanibel gereden. We hebben weer fietsen gehuurd maar dat hadden we achteraf beter niet kunnen doen want na een heel saai stuk langs de snelweg fietsen in de brandende zon kwamen we aan bij het Ding Darling Wildlife Refuge. Wat denk je...
Is het gesloten op vrijdag. Grrr. Toen zijn we die saaie weg maar weer terug gefietst en hebben toen maar een terrasje gepikt. Om 18 uur moesten we weer terug zijn want we gingen met een pontoonboot varen in Tarpon Bay. Eerst lieten ze ons de touch tank zien waar we een aantal dieren die in Tarpon Bay leven konden zien en voelen. Daarna gingen we aan boord waar we al snel een zeearend op zijn nest zagen zittten. Overal zijn mangroven die bescherming aan de dieren onder het water als wel aan de dieren boven het water bieden. Niet veel later zagen we ontzettend veel bruine en witte pelikanen. Er waren erbij die hun jongen aan het voeren waren. Dit heb ik mooi op film staan. Hoewel de camera flink de kuren krijgt, hoop ik wel dat we deze vakantie nog even door kunnen blijven filmen. Helaas waren de weergoden ons niet goedgezint want na zo'n 45 minuten varen werd er besloten dat we moesten omdraaien omdat er een thunderstorm onze kant op kwam. We zagen het in de verte wel bliksemen en het begon te waaien maar toen we weer aan wal stonden klaarde het alweer wat op. Ennuh, niks van kom morgen maar terug of zo. Nee gewoon einde oefening, geld kwijt voor een halve tocht. Jammer.


Toen maar even in een typisch eiland huisje geshopt.

Later thuis maar alvast weer een wasje gedraaid en wat kleren terug in de koffers gepropt.

1 opmerking:

Anoniem zei

hello!!!!!!!

Ziet er echt geweldig uit zeg!!!!!!!!
En het is echt leuk dat we zo kunnen mee genieten van jullie big adventure.

Ga zo door met genieten en wij genieten gewoon met jullie mee!

Groetjes de Hoogkamertjes