woensdag 30 juli 2008

Dinsdag 29 juli

Vanochtend eerst de mieren in de tuin gefilmd. Dat is echt niet normaal hoor. Ligt er een afgevallen palmblad op de grond, zie je rijen mieren van de ene naar de andere kant marcheren en dat gaat maar af en aan zonder in mijn ogen een verder doel te hebben. Ik heb niet zo lang gefilmd want ik werd gelijk afgestraft door de muskieten. Ben in zo'n 5 minuten buiten het screen wel zo'n 10 keer gestoken. Grrr#*^%*>#!~beesten !!!!
Toen we vanmorgen tegen de jongens zeiden dat het Magic Kingdom vandaag aan de beurt was, waren ze gelijk helemaal hieperdepieper.Vanaf de parkeerplek met het trammetje naar de tassencontrole en toen met de boot mee naar de ingang. Het was vandaag gelukkig niet zo heel erg warm hoewel toen we als een rijtje mieren naar de ingang schuifelde was het behoorlijk heet.
Het grote verschil met Disney Parijs is dat er hier volgens mij veel meer planten, bloemen, vogels en vlinders zijn.
Maar misschien lijkt dat maar zo omdat de natuur en de vogels hier natuurlijk heel anders zijn hoewel ik ook huismussen heb gezien.
Ook is er gelukkig altijd wel een plekje in de schaduw te vinden. Toen Raymon en Leroy op het vliegend tapijt van Aladin zaten begon het wat te regenen en toen ze er net uitkwamen begon het te gieten we rende snel een winkeltje in om te schuilen. Van daaruit konden we zien dat er een nieuwe ronde van het vliegend tapijt werd gestart, nou die mensen waren echt zeikende nat!

Toen het wat was opgeklaard gingen we in de rij staan voor een boottocht door de jungle, maar eenmaal in de rij hoorde we het 1xtje donderen en gelijk werd alles stopgezet. Het onweer moest eerst 5 mile verder weg zijn. Het werd al vrij snel weer licht maar eer ze de boel weer lieten draaien duurde behoorlijk lang. Er was ook een bootje met een zeer bekende naam...
Stich vonden we ook erg leuk met name dat gesnuffel aan onze oren. Die stinkboer was wat minder Hahaha. Bij monsters inc. kwamen Maikel en Leroy groot in beeld en Arjo was allang blij dat hij niet in op het beeldscherm kwam. Met de fast passes ( Zo'n systeem mogen ze bij de Efteling ook wel invoeren) gingen we in Buzz Lightyear. Echt wel leuk, laserschieten vanuit je karretje.
Het zal je wel duidelijk zijn dat we bij lange na niet het hele park gezien hebben en dat we dus in de komende dagen nog eens teruggaan. Vanavond zijn we naar de Old Town geweest. Is eigenlijk een kermis gecombineerd met heel veel gezellige snuffelwinkeltjes die tot 23 uur open zijn. Half 12 waren we thuis en ik voel m'n voeten niet meer. Truste.


Geen opmerkingen: