vrijdag 1 augustus 2008

Donderdag 31 Juli



Het was een regenachtige morgen dus hebben we de plannen maar gewijzigd. We zijn eerst maar naar Wonderworks geweest want dat was lekker binnen. Het is een leuk gebouw dat op z'n kop staat. Als je naar binnen gaat moet door een soort van tunnel met verschillende kleuren lichten die ronddraaiden maar daardoor kreeg je het gevoel zelf rond te draaien en je moest over een smal bruggetje lopen. Raymon liep voor me en hij ging helemaal scheef hangen.


Binnen was er een windturbine zodat je een beetje het idee kon krijgen hoe het tekeer gaat in een flinke storm.
Ook de aardbevingsimulator vonden we erg leuk. Je zit dan op een bankje en heel het hokje begint te schudden. Er waren allerlei spelletjes te doen en het is zeker aan te raden als het regenachtig weer is. Wij hebben er ons in ieder geval prima vermaakt.















Je kon er zelfs op een echt spijkerbed gaan liggen!Eerst op een plastic plaat en daar kwamen dan langzaam de spijkers doorheen en die waren echt scherp! Maar het deed geen pijn alleen op de drukpunten zoals je schouders en billen voelde je ze een beetje.

Bij deze zagen ze zichzelf in beeld al zwemmend in de zee en moesten al zwaaiend en springend ontwijken voor de langszwemmende haaien om niet te worden opgevreten.


Moeders op de maan.


En pa zorgde ervoor dat alle vijanden werden neergeschoten en draaide daarvoor alle kanten op.


Maikel was op de bovenste verdieping helemaal in z'n nopjes met het schieten en gamen.

Toen we weer buiten kwamen was de lucht weer helemaal opgeklaard en besloten we om alsnog vast voor een paar uurtjes naar Animal kingdom te gaan. We hebben echt dagen tekort! We proberen de dagen zo vol mogelijk te plannen maar alles zien en doen wat we willen is echt onmogelijk.We zijn als eerste naar de 3D film its tough to be a bug geweest.
Hij is echt leuk!!! Vooral die vliegende eikels en de prik in je rug en die beesten die achter je billen langslopen. Ennuh die brilletjes mogen er ook zijn toch?






De rapid river was ook een groot succes. Maikel en Arjo hebben hem 2 keer achter elkaar gedaan en hebben de rest van de avond met een kletsnatte broek en shirt gelopen. We waren net te laat bij Dinausour dit kwam omdat we dachten dat het park pas om 9 of 10 uur ging sluiten maar dit park sluit al om 8 uur. Wel een beetje vreemd dat alle parken een andere sluitingstijd hebben. Animal kingdom dus al om 8 uur, Epcot om 9 uur en het Magic Kingdom om 10 uur. Morgen maar even opzoeken hoe laat de Hollywood studios sluiten. Maar morgen is Gatorland aan de beurt de datum staat al op de tickets. Ik hoop wel dat het dan een beetje droog blijft.

1 opmerking:

Anoniem zei

Super vakantie he!!!!!!!!!
Zie aan al die leuke foto's dat jullie het geweldig hebben. en de jongens willen vast niet meer naar huis! top, dit zullen ze nooit meer vergeten.
Leuke foto trouwens van de hele fam bij elkaar.
Gister is mijn auto op gehaald, en morgen gaan we de nieuwe aanwinst ophalen. joepie.... gaaf bakje!
Nog heel veel plezier in de us.
Groetjes Esther (heb vandaag een leuke inlog voor jullie blog nl; lik ik).