dinsdag 5 augustus 2008

Maandag 4 augustus

Aquatica here we come !!! Dus niet...
We reden om 11.30 naar de ingang is het park vol! Vanaf 15.30 gaat het pas weer open. Nou dacht ik niet. Dan de plannen maar even omgooien
en het Magic Kingdom maar gaan afmaken.

Achteraf maar goed ook want we zijn gebleven tot na het vuurwerk en hebben ons geen seconde verveeld.


We zijn eerst nog maar eens in de buzz lightyear geweest want die vonden we allemaal wel heel erg leuk.


Hierna een ritje in een raceauto

en toen op visite bij Mini Mouse.


De koelkast en


de koektrommel waren al snel gevonden door ons koekie monster.


Raymon ging aan de koffie. Daarna gingen we door naar Mickey. Hij heeft een mooi achtertuintje waar de tomaten en pompoenen goed groeien.





Leroy wou de kluif van pluto pikken voor Shaggie maar dat mocht natuurlijk niet.


Daarna even uitpuffen in Mickey's garage.

En nog even poseren voor Minie's huisje


Raymon maakte al snel vriendjes met deze vreemde vogel.


Even een hap suiker na de Space mountain.

Daarna in winnie de Pooh.


De Electric parade was echt geweldig, Wat ontzettend mooi gedaan


Daarna een hele mooie afsluiting van de dag met het vuurwerk bij het kasteel. Ik val in herhaling maar dit was ook weer geweldig met schitterend vuurwerk en Tinkerbel die wegvliegt van het kasteel. Daarna was het aanschuifelen naar de boot die ons terug zou brengen naar de parkeerplaats. Eenmaal op de boot gingen Raymon en Maikel snel op een bankje zitten. Ik zei tegen Leroy dat hij maar naast hun moest gaan zitten want daar was een heel stuk vrij, Dacht ik. Maar toen we dichterbij kwamen bleek daar het achterwerk te zitten van een dame die schuin achter hen zat. Jeetje, wat een kont !!! Hij nam de plek van 3 mensen in beslag. Valt hier in de parken ook wel op dat die hele dikke mensen allemaal een rolstoel huren. Snap best dat lopen met zo'n gewicht een hele inspanning is maar zo krijgen ze helemaal geen bewging meer. Daarna in de rij voor het trammetje die ons bij de auto afzette. Arjo en Raymon gingen te voet. Maar Leroy was zo moe dat hij er misselijk van was en mijn voeten deden pijn dus bleven we gewoon op de tram wachten. Al met al waren we pas om 24 uur thuis. Arjo zei dat ie een paar stalpoten had van al dat geslenter. We vinden het Magic Kingdom het mooiste park van de 4 die we bezocht hebben, daarna Animal Kingdom dan Epcot en dan Hollywood studios.

Geen opmerkingen: