zondag 3 augustus 2008

Zaterdag 2 augustus

Vandaag naar de Hollywood studio's geweest. En druk dat het was en heet!!! Je kon gewoon over de hoofden lopen. Als eerste wilde we naar de Extreme stunt show. Maar die bleek afgelast te zijn door een technische storing.Toen zijn we naar de 3D movie van de muppets geweest. Hier konden we gelukkig gelijk doorlopen. Daarna had Maikel vast een Fast Pass voor Star Tours. Intussentijd zijn we vast naar de Indiana Jones stuntshow geweest. De jongens vonden hem erg leuk.
Na afloop van de show terug naar Star Tours. Eenmaal aangekomen was er daar ook een technische storing. Maar weer verder naar de studio backlot tour, die vrachtauto die in de fik vloog was wel leuk. Bij Toy story mania stond de hele dag een wachtrij van 1,5 uur, die hebben we dus lekker overgeslagen.

Later is Maikel toch nog in de Star Tours geweest. We waren het park allemaal een beetje beu en we hebben niet eens de vuurwerkshow Fantasmic meer afgewacht want daar stonden de mensen ook al om 19.30 in de rij terwijl het pas om 21 uur zou gaan beginnen. Nee, dit was niet echt ons park. Vanavond maar eens allemaal op tijd naar bed want we zijn echt helemaal gaar.

Geen opmerkingen: